Sale
Algemene informatie

Mahonie trapleuning rond 38 mm

Bent u op zoek naar een nieuwe trapleuning voor uw woonhuis? Onze mahonie trapleuning rond 38 mm is een van de fraaiste keuzes die u kunt maken. Deze woonaccessoire is vervaardigd van een prachtige hardhoutsoort, en wordt precies op de juiste lengte geleverd. Hij is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en wordt met holle leuninghouders eenvoudig in het trappenhuis gemonteerd. En als u wilt, nemen we bij Online Houtspecialist het inmeten en monteren graag voor onze rekening.

 

Een mahonie trapleuning van eersteklas materiaal

Mahonie is een van de mooiste houtsoorten die er bestaan. Een trapleuning van dit sierlijke, roodbruine hardhout is een sieraad in elke woning. Onze mahonie trapleuning rond 38 mm wordt gemaakt van de populaire sapelli- of sipomahonie uit Afrika. Dit levert een zeer duurzaam hout op, met een rood-roze tint, een fijne nerf en een mooie kruisdraad.

 

Exact de juiste maat bij Online Houtspecialist

Uw nieuwe trapleuning moet helemaal kloppen. Daarom laat u onze mahonie trapleuning rond 38 mm tot op de centimeter nauwkeurig op maat maken. Meet de wanden van uw trappenhuis op of laat dat doen door onze vakmensen. Op de productpagina voert u de gewenste lengte of lengtes in. Wij zagen uw leuning precies op maat, en we maken de koppen ervan volmaakt rond, iets wat andere leveranciers vaak niet doen.

 

Mahonie is een prachtig materiaal dat met een simpele oliecoating al volledig tot zijn recht komt. U kunt er dus voor kiezen om de leuning onbehandeld te laten. Wilt u de leuning extra goed beschermen tegen vocht, zweet en krassen? Dan behandelen we deze met een enkele of dubbele coating van eersteklas lak. Ook een uitvoering in dekkende witte of zwarte verf behoort tot de opties.

 

Een mahonie trapleuning is mooi en praktisch

In een Nederlandse woning ontkomt u er niet aan: traplopen. Elke dag weer, meerdere keren, in beide richtingen. Een trapleuning is dan ook een functionele accessoire. U kunt uw handen gebruiken om het op- en afdalen makkelijker te maken. Bovendien maakt een leuning de trap veel veiliger voor alle leden van uw gezin.

 

Onze mahonie trapleuning rond 38 mm is ook een uitgesproken mooie toevoeging aan uw woning. De diepe donkere tint van dit hout komt helemaal tot zijn recht in een woning met een klassieke sfeer die een rijke inrichting kent. Maar u koopt deze hardhouten trapleuning net zo goed vanwege zijn lange levensduur en uitstekende weerstand tegen vocht, krassen en deuken.

 

Zo simpel is een trapleuning bestellen bij ons

Overtuigd dat dit dé woonaccessoire voor u is? Online Houtspecialist maakt het heel eenvoudig om uw nieuwe mahonie trapleuning rond 38 mm in huis te halen. Volg deze bestelprocedure en we gaan voor u aan het werk.

  1. Meet de lengtes van uw wanden op of besteed dit uit aan onze inmeetservice.
  2. Voer de lengtes en de gewenste afwerking online in. U ziet direct het totaalbedrag.
  3. Vul uw NAW-gegevens in en selecteer uw betaalmethode.
  4. Wij maken uw mahonie trapleuning geheel volgens uw wensen. U ontvangt deze binnen 12 dagen als u in Nederland woont.

 

Op ons gehele assortiment geldt een garantie van 6 tot 12 maanden.

 

Heeft u een vraag? Contacteer nu onze klantenservice

Heeft u vragen over dit product of over het bestelproces? Onze klantenservice is u graag van dienst. U bereikt onze medewerkers via 085-4835818 of via het e-mailadres info@onlinehoutspecialist.nl.

Specificaties

Houtsoort Mahonie

Specificaties

Houtsoort Mahonie
Afmeting in CM 0.46