Algemene informatie

Beuken trapleuning rond 38 mm

Maak de trap van uw woning compleet met onze ronde beuken trapleuning van 38 mm. Deze trapleuning is gemaakt van een stevige en aantrekkelijke houtsoort en is tot in de details afgewerkt. Het ronde beukenhout geeft een uitstekende grip en is afkomstig uit duurzaam beheerde productiebossen.

U bepaalt zelf exact de gewenste lengte en houtbehandeling voor uw nieuwe trapleuning. Online Houtspecialist maakt uw trapleuning op maat en levert die in Nederland binnen 12 dagen thuis.

 

Zo maken we uw beuken trapleuning op maat

Elke woning en iedere trap is anders. Daarom bepaalt u zelf de lengte van uw beuken trapleuning rond 38 mm, tot op de centimeter nauwkeurig. Voer online de gewenste lengte(s) in en kies voor de gewenste afwerking, zoals onbehandeld, gelakt of dekkend wit of zwart geschilderd. Als u kiest voor twee keer verven of lakken is de leuning perfect beschermd tegen vet, vocht en zweet. Online Houtspecialist maakt uw trapleuning vervolgens piekfijn voor u op maat.

 

U maakt uw trapleuning compleet door hem te monteren op metalen holle leuninghouders. Die zet u het beste op een afstand van 60 tot 100 centimeter van elkaar af.

 

Hierom kiest u voor onze beuken trapleuning rond 38 mm

Deze trapleuning is gemaakt van beukenhout, een licht gekleurde hardhoutsoort met een fijne nerfstructuur. Onbehandeld beukenhout bevat bijna geen looizuur en verkleurt daardoor nauwelijks. Het materiaal leent zich ook prima voor lakken en verven. Het harde beukenhout is bovendien bestand tegen schade door krassen en deuken, zodat uw nieuwe trapleuning lang mooi blijft.

 

De diameter van 38 mm ligt uitstekend in de hand. Dat zorgt dat u en uw gezin de trap makkelijker op- en aflopen, en dat de kans op een vervelende valpartij veel lager wordt. De uiteinden van de leuning worden perfect bol gemaakt en fijn opgeschuurd. Dit hout heeft een FSC-keurmerk. Het is afkomstig uit duurzaam beheerde bospercelen, die na de houtproductie de kans krijgen om weer volledig terug te groeien.

 

Zo werkt onze eenvoudige bestelprocedure

Wilt u uw eigen beuken trapleuning rond 38 mm op maat bestellen? Dat is bij Online Houtspecialist eenvoudig. Volg deze stappen en u ontvangt uw maatwerkproduct snel thuis.

  1. Meet de wandlengte(s) naast uw trap thuis op.
  2. Kies de lengte(s) en de gewenste behandeling op deze productpagina. U ziet direct wat uw nieuwe trapleuning gaat kosten.
  3. Voer uw adresgegevens in en kies uw favoriete betaalmethode.
  4. Wij leveren uw nieuwe trapleuning binnen 12 dagen op uw locatie.

 

U heeft een garantie van 6 tot 12 maanden op ons hele productassortiment. Let op: omdat het hier maatwerk betreft, kunnen wij deze trapleuning niet retour nemen.

 

Meer weten over de beuken trapleuning rond 38 mm?

Wilt u meer informatie over dit prachtige maatwerkproduct? Heeft u vragen over de bestelprocedure of over betalingsmogelijkheden? De experts van onze online klantenservice zitten voor u klaar. Neem nu telefonisch contact met ze op via 085 483 5818. Of stuur een e-mail naar info@onlinehoutspecialist.nl.

Specificaties

Er zijn geen specificaties beschikbaar voor dit product.

Specificaties

Afmeting in CM 0.40