Algemene informatie

Beuken is de meest voorkomende trapleuning. Dit komt omdat Beuken hout zich mooi laat bewerken. Beuken heeft een lichte kleur en de nerf is fijn en loopt gelijkmatig. Gaat u voor een wat modernere uitstraling. kies dan voor onze vierkante trapleuning!

De trapleuning wordt gemaakt van Beuken hout met FSC gecertificeerd. Voor de trapleuningen gebruiken wij vol hout, hierdoor krijg je een hoogwaardig en mooi product.
Ons hout wordt met D4 verlijmd, een watervaste verlijming.

Beuken wordt tegenwoordig veel gebruikt in de trappenindustrie, maar je ziet het ook veel terug in huishoudelijke voorwerpen bijvoorbeeld traptreden, stofdorpels en meubelen.

Het is mogelijk de trapleuning door ons te laten behandelen. Door de trapleuning één of twee keer te lakken of wit te verven.

Bij twee keer lakken of verven wordt de leuning tussen de lak of verf ook nog een keer geschuurd. De lak of verf vormt een beschermlaag om de leuning, hierdoor voorkom je dat er vet, vocht en zweet in het hout trekt.

* betekend FSC gecertificeerd

Let op! De afbeelding kan afwijken van het eindproduct. Dit heeft met de lichtinval te maken en eventuele behandeling. De getoonde producten zijn allemaal onbehandeld.

Specificaties

Dikte in mm 40x40mm
Houtsoort Beuken

Specificaties

Dikte in mm 40x40mm
Houtsoort Beuken
Afmeting in CM 0.40