Retourneren

Op deze pagina vindt u extra informatie met betrekking tot het ruilen en retourneren van producten bij Onlinehoutspecialsit.nl.

Herroepingsrecht

Voor Onlinehoutspecialist.nl is het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankopen en daarom verstrekken wij u uitgebreide informatie over de producten in ons assortiment; zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen. We raden altijd aan contact met ons op te nemen als u extra hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product.

Als u een aankoop heeft gedaan als consument dan kunt u tot 14 dagen na ontvangst van het artikel een retour aanvragen. Let op: dit is alleen maar mogelijk voor de producten welke niet op maat gemaakt zijn. Maatwerk producten evenals de balustrades van 100x100cm en 100x150cm kunnen niet retour. Ook bestellingen waar een afwerking van toepassing is vallen onder maatwerk en kunnen niet retour. (Afwerking= kleuren van product: wit, zwart of transparant).

Na ontvangst van het retour verzoek via info@onlinehoutspecialist.nl zal Onlinehoutspecialist.nl een retour referentienummer sturen binnen 72u. Onlinehoutspecialist.nl is niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens de retourzending. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het product met de daarbij komende kosten.

Bij ontvangst van de geretourneerde producten zullen deze grondig worden gecontroleerd op enige beschadiging op het product of de verpakking. Als de producten niet binnen de vermelde tijd, of binnen de vereiste condities terugkomen, heeft onlinehoutspecialist.nl het recht om een penalisatie aan te rekenen.