Algemene informatie

Grenen trapleuning rond 38 mm

Maak uw trap veiliger én mooier met onze grenen trapleuning rond van 38 mm. Bij Online Houtspecialist maken we uw nieuwe trapleuning precies op maat voor uw woning.

 

Bestel een trapleuning van onbehandeld grenen of kies voor een hoogwaardige afwerking met lak of verf. Binnen Nederland bezorgen wij uw nieuwe maatwerktrapleuning binnen 12 dagen thuis. U monteert de leuning zelf eenvoudig aan de wand met behulp van leuninghouders. En uw nieuwe trappenhuis is compleet voor jarenlang intensief gebruik.

 

Hierom kiest u een grenen trapleuning

Grenen is met stip de populairste houtsoort voor meubelen en bouwmaterialen. Dit hout wordt gemaakt van de grove den en andere naaldhoutsoorten. Deze bomen leveren taai en betaalbaar hout op, dat door de aanwezige natuurlijke harsen bestand is tegen verkleuring en verwering.

 

Deze grenen trapleuning heeft een aantrekkelijke goudgele tint, dooraderd met natuurlijke koperkleurige nerven. U bestelt dit product zonder verdere afwerking, waardoor u een perfecte grip heeft op warm, echt hout. Of laat ons de leuning afwerken met één of twee coatings van lak, of dekkende witte of zwarte verf. Dit geeft de leuning een extra mooie uitstraling én een extra bescherming tegen krassen en verkleuring door vocht en zweet.

 

Onze grenen trapleuning is een verantwoorde keuze

Het hout voor onze grenen trapleuning rond 38 mm is afkomstig uit Amerikaanse productiebossen met een FSC-keurmerk. Dat betekent dat het bos op duurzame manier beheerd wordt. Er wordt geen hout gebruikt uit kwetsbare bossen met een hoge natuurwaarde, en na de houtkap krijgt het bos de gelegenheid terug te groeien. Dit maakt een grenen trapleuning een verantwoorde keuze die niet ten koste gaat van de natuur.

 

Online Houtspecialist levert op maat

Het trappenhuis is meestal niet de eerste ruimte waar (nieuwe) huiseigenaren over nadenken. Toch kan een gedetailleerde en verfijnde inrichting daarvan een huis echt iets extra’s geven. Zeker bij een open trap of een trap die uitkomt in de woonkamer. Een trapleuning van superieur materiaal die perfect op maat is gemaakt, voegt dan heel veel toe aan uw woonbeleving.

 

Online Houtspecialist levert uw nieuwe trapleuning(en) tot op de centimeter nauwkeurig. Meet thuis de lengtes van de wanden in uw trappenhuis op. Of laat dit doen door de specialisten van onze inmeetservice. Wij zagen uw grenen trapleuning rond 38 mm op maat en maken de uiteinden perfect rond. Als u in Nederland woont, heeft u uw nieuwe trapleuning binnen 12 dagen tot uw beschikking. U monteert hem dan zelf eenvoudig op metalen leuning houders. Op verzoek voeren we ook de montage professioneel voor u uit.

 

Zo werkt bestellen en betalen bij ons

 

Onze bestelprocedure is eenvoudig. Volg deze stappen om uw eigen grenen trapleuning rond 38 mm in huis te halen.

  1. Meet de gewenste lengtes voor uw trapleuning(en) op. Of laat dit doen door onze inmeetservice.
  2. Selecteer online de juiste lengte en behandelmethode, en controleer het totaalbedrag.
  3. Geef uw adresgegevens op en betaal met de betaalmethode van uw keuze.
  4. Wij gaan direct aan de slag en leveren uw trapleuning in Nederland binnen 12 dagen bij u thuis.

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Grenen

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Grenen
Afmeting in CM 0.50