Algemene informatie

Over de molenaarstrap 50 cm
Deze molenaarstrap is de smalste steektrap die we hebben. Deze is gemaakt van dennenhout en heeft 13 treden. Deze steektrap is met zijn hellingshoek van 63,9 graden een van onze steilste trappen. Een voordeel van deze trap is dat hij niet zo zwaar weegt, slechts 15 kilo. Dat maakt de trap ook uitermate geschikt als trap die je niet altijd wil laten staan, maar ergens aan de kant kunt zetten. Bijvoorbeeld in hele kleine ruimtes of een tiny house. De maximale belasting van deze trap is 100 kg. Deze steektrap is gemakkelijk in te korten. Je kunt hem per trede inkorten, dit is elke keer ongeveer 20 cm. De trap wordt standaard zonder trapleuning geleverd, deze kan uiteraard wel apart aan de bestelling worden toegevoegd.
Let op! dat deze trap wordt geleverd met rechte treden. 

De voordelen van de Cottage Premium trap:
Kies je voor het plaatsen van een Cottage Premium trap, dan profiteer je van een aantal voordelen. In de eerste plaats is dit type trap ruimtebesparend. Zijn open, lichte constructie maakt hem visueel minder zwaar en omdat hij in een rechte lijn en onder een behoorlijk steile hoek naar boven gaat, heb je daadwerkelijk ook minder meters aan trap en minder treden nodig. Maar boven alles is het een trap die je overal kunt laten plaatsen. Je komt hem vaak tegen middenin de woonkamer, bijvoorbeeld in hogere kamers die beschikken over een split level, vide of vliering. De juiste steektrap is absoluut een aanwinst voor de ruimte. Ook is het, wanneer de ruimte het toelaat, een stijlvol alternatief voor een vlizotrap.

Behandeling molenaarstrap 50 cm
Deze trap wordt geleverd met onbehandeld hout. Je moet dit hout wel behandelen, anders droogt het uit en zal het snel gaan scheuren. De behandeling kun je doen met olie, lak of natuurlijk met verf. Als de trap goed behandeld is kan deze gemiddeld 10 tot 15 jaar mee gaan.

Montage
Onze trappen worden geleverd in bouwpakketten. Deze is zelf eenvoudig in elkaar zetten dit met behulp van de handleiding. 

Technische gegevens:

  • Hoogte: 275cm
  • Terugloop van de trap 145cm
  • Gewicht: 13kg
  • Draaggewicht: vuren tot en met 85 kg, beuken tot en met 125 kg, mahonie en eiken t/m 130kg.
  • Breedte: 50cm
  • Trapgat minimaal: 122 bij 55cm
  • Aantal treden: 13 stuks
  • EAN: 5400496609513
  • Productnummer: 4601315-1000

Specificaties

Er zijn geen specificaties beschikbaar voor dit product.

Specificaties

Gewicht 150000 kg.