Algemene informatie

Essen trapleuning rond 38 mm

Deze essen trapleuning rond 38 mm is een robuuste, mooie en onmisbare toevoeging aan uw woning. Met deze sterke houten leuning loopt u de trap met méér gemak op en af, en beschermt u uw gezin tegen een ongeluk. Online Houtspecialist maakt uw eigen essen trapleuning op maat en werkt hem op verzoek af met lak of verf. Bestellen en betalen is bij ons eenvoudig – en u heeft uw nieuwe essen trapleuning al binnen 12 dagen in huis.

 

Onze essen trapleuning is een prachtige woonaccessoire

Essen is een inheemse loofboom waarvan het hout al eeuwenlang gebruikt wordt voor sierlijk, maar oersterk houtwerk. Essenhout heeft een gevlamd uiterlijk dankzij de afwisseling van lichtgekleurd kernhout en een donkere nerfstructuur. Hierdoor heeft onze essen trapleuning rond 38 mm een aantrekkelijke look die zich met die van eikenhout en hardhout kan meten.

 

Onze trapleuningen van essenhout zijn mooi genoeg om onbehandeld te laten. Maar op uw verzoek voorzien we ze ook graag van één of twee laklagen. Dat beschermt uw nieuwe trapleuning tegen verkleuring door vocht en zweet. Ook maakt het de kans op krassen en deuken kleiner. Past een witte of zwarte trapleuning beter bij de stijl van uw woning? Online Houtspecialist voorziet uw nieuwe leuning indien gewenst van één of twee hoogwaardige lagen witte of zwarte verf.

 

Op maat gemaakt en tot in de details afgewerkt

Elk huis is anders, en dat geldt ook voor het trappenhuis. Deze functionele plek in de woning ziet er op zijn best uit als er aandacht wordt besteed aan de details. Een trapleuning die perfect past én er goed uitziet, voegt dan ook meerwaarde toe aan de sfeer van uw huis. Zeker als u een trap heeft die in de woonkamer uitkomt. Of een open trap die volop in het daglicht staat.

 

Online Houtspecialist maakt uw essen trapleuning rond 38 mm tot in de puntjes in orde. Wij maken maatwerk trapleuningen van precies het aantal centimeter dat u nodig heeft. Inclusief afgeronde, zeer fijn afgewerkte uiteinden. Combineer uw nieuwe essen trapleuning met sterke metalen leuninghouders die u 60 tot 100 centimeter van elkaar monteert. Of besteed de hele klus, inclusief opmeten en monteren, uit aan onze vakmensen.

 

Maak kennis met onze eenvoudige bestelprocedure

 

Uw tijd is kostbaar, en daarom hebben we een trapleuning bestellen en betalen gemakkelijk gemaakt. Volg de onderstaande stappen en u ontvangt uw maatwerk essen trapleuning thuis.

  1. Meet de juiste lengte(s) voor uw leuning op. Of laat dit doen door onze inmeetservice.
  2. Selecteer de afmetingen en de afwerking (naturel, lak, verf) voor uw trapleuning.
  3. Vul uw gegevens in en betaal met uw favoriete betaaldienst.
  4. Binnen 12 dagen (in Nederland) ontvangt u uw eersteklas trapleuning thuis. Op verzoek monteren wij deze direct voor u.

De klantenservice van Online Houtspecialist staat voor u klaar

Wilt u ook een mooie essen trapleuning rond 38 mm? Heeft u nog vragen over het product of over het bestelproces? Of wilt u meer weten over onze service om uw leuning in te meten en te monteren? De vriendelijke medewerkers van onze klantenservice vertellen u alles wat u wilt weten. Neem meteen contact met ze op via 085 483 5818 of via het e-mailadres: info@onlinehoutspecialist.nl.

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Essen

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Essen
Afmeting in CM 0.50