Algemene informatie

Eiken trapleuning rond 38 mm

Onze eiken trapleuning rond 38 mm is een fraaie en machtige toevoeging aan uw trap. Dit onverwoestbare hout blijft lang mooi en levert onmisbaar extra gemak en veiligheid bij het traplopen op. Bij Online Houtspecialist bestelt u uw eigen eiken trapleuning in precies de lengte en de afwerking die bij uw woonwensen aansluit. En dankzij onze gemakkelijke bestelprocedure ontvangt u uw prachtige trapleuning zonder zorgen binnen 12 dagen thuis.

 

Een traditionele eiken trapleuning straalt kracht uit

Voor onze eiken trapleuning rond 38 mm werken we met eersteklas eikenhout. Dit is een stevige, zware Europese houtsoort met een typische bruine tint en een uitgesproken nerfstructuur. Eikenhout is een hardhoutsoort met een zeer lange levensduur en een grote bestendigheid tegen krassen, deuken, vet en vocht.

 

Een eiken trapleuning past bij een traditionele, warme en robuuste woninginrichting. Veel van onze klanten bestellen hun eiken leuning zonder nabehandeling, zodat ze volop van de kwaliteit van het hout kunnen genieten. U kunt ook kiezen voor één of twee extra beschermlagen van lak. En in een modern interieur zijn een afwerking met dekkende witte of zwarte verf vaak op zijn plaats. Deze behandelingen beschermen het hout nog meer en voegen een extra accent toe aan de uitstraling van uw woningtrap.

 

Een eiken trapleuning tot op de centimeter nauwkeurig

Bij Online Houtspecialist laat u uw trapleuning precies op maat maken tot een lengte van 450 centimeter. Meet de lengte van de wanden naast uw trap in centimeters op en vul die in op deze productpagina. Wij maken uw eiken trapleuning rond 38 mm voor u op maat. De koppen van de leuning ronden we vervolgens piekfijn bolrond af.

 

We leveren uw trapleuning klaar voor gebruik aan. Monteer deze met behulp van sterke metalen leuninghouders in uw trappenhuis, en houd daarbij een afstand tussen de houders aan van 60 tot 100 centimeter. Wij bieden u extra services: op verzoek komen onze vakmensen de eiken trapleuning inmeten en monteren op uw locatie.

 

Dit is onze simpele bestelprocedure

U heeft vast wel iets anders aan uw hoofd dan met veel omwegen een trapleuning te bestellen. Daarom maken we het u gemakkelijk om uw houtproducten en woonaccessoires in huis te halen. Zelf uw eiken trapleuning rond 38 mm bestellen werkt volgens deze makkelijke stappen.

  1. Meet thuis op hoe lang uw eiken trapleuning moet worden of besteed dit uit aan onze specialisten.
  2. Kies online de gewenste maat en afwerking voor uw trapleuning.
  3. Voer uw naam- en adresgegevens in en reken af met een betaalmethode naar keuze.
  4. Wij leveren uw eiken trapleuning op maat binnen 12 dagen als u in Nederland woont.

 

Meer weten? Onze klantenservice helpt u verder

Heeft u vragen over dit product of over het betalen of bestellen van uw eiken trapleuning rond 38 mm? Of wilt u meer weten over het laten inmeten en monteren ervan? Onze vriendelijke klantenservicemedewerkers staan voor uw klaar. Aarzel niet om ze te contacteren op 085 483 5818 of via het e-mailadres info@onlinehoutspecialist.nl.

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Eiken

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Eiken
Afmeting in CM 0.54