Algemene informatie

Rubberwood trapleuning rond 38 mm

 

Geef uw woningtrap een prachtig accent met deze mooie rubberwood trapleuning rond van 38 mm. Gemaakt van een mooie en duurzame houtsoort, en een onmisbaar onderdeel van een veilige trap. Bij Online Houtspecialist laat u uw trapleuning precies op de gewenste maat maken. Kies voor een onbehandelde look of een afwerking met één of meer lagen lak of verf. Binnen Nederland bezorgen we uw nieuwe rubberwood trapleuning rond 38 mm binnen 12 dagen op uw locatie.

 

Jarenlang plezier van een rubberwood trapleuning

Rubberwood is een exotische houtsoort die doet denken aan eikenhout. Dit hout is warm van kleur, met een lichtgele tot roze tint. Het heeft een fijne nerfstructuur en een rechte, soms speels gebogen kruisdraad. Rubberwood staat bekend als een verantwoorde vervanger van duur, exotisch hardhout. Dit materiaal is stevig en slijtvast, en goed bestand tegen krassen van vingernagels en harde voorwerpen. Ook werkt het hout nauwelijks en is het bestand tegen vlekken door vocht en zweet.

 

Wij leveren een trapleuning volgens uw specificaties

De klant is koning en dat geldt absoluut bij Online Houtspecialist. Wij bezorgen u een trapleuning met precies de lengte die aansluit bij uw wensen en woonstijl. Op onze website selecteert u eenvoudig de lengte(s) in centimeters die u nodig heeft. Kies ook de houtbehandeling die u voor uw trapleuning wenst. Onze rubberwood trapleuning rond 38 mm ziet er onbehandeld al prachtig uit. Op verzoek werken wij hem af met één of twee lagen lak, of met dekkende witte of zwarte verf.

 

Binnen 12 dagen ontvangt u uw nieuwe trapleuning op maat thuis. U monteert hem vervolgens zelf eenvoudig op metalen holle leuninghouders. Zet die telkens op een afstand van 60 tot 100 centimeter van elkaar af, en u krijgt een oersterke trapleuning die heel wat jaren mooi blijft. De doorsnede van 38 mm ligt uitstekend in de hand. Daardoor wordt de trap op- en aflopen voor uw gezin niet alleen makkelijker – maar een stuk veiliger.

 

Ontdek onze simpele bestelprocedure

 

Online uw eigen maatwerk trapleuning bestellen en betalen is gemakkelijk. Doorloop de volgende bestelprocedure en onze vakmensen gaan direct voor u aan het werk.

  1. Bepaal thuis met een rolmaat of meetlint hoe lang uw trapleuning moet worden. Of maak gebruik van onze inmeetservice.
  2. Voer deze lengte in op deze productpagina, samen met de gewenste houtbehandeling. De kosten voor uw trapleuning komen in beeld.
  3. Selecteer uw gewenste betaaldienst, voer uw gegevens in en klik op de bestelknop.
  4. Als u in Nederland woont, wordt uw nieuwe eersteklas trapleuning binnen 12 dagen bezorgd.

 

Of kies voor een trapleuning van een andere houtsoort

Is rubberwood niet het perfecte materiaal voor uw nieuwe woonaccessoire? Blader dan ook eens door ons assortiment. Wij leveren namelijk trapleuningen van veel andere mooie houtsoorten. Grenen is licht en betaalbaar, beukenhout is stevig en duurzaam, en mahonie heeft een ongekend mooie glans. Online Houtspecialist maakt elk van deze houten trapleuningen precies voor u op maat.

 

Onze klantenservice staat voor u klaar

Heeft u vragen over onze rubberwood trapleuning rond 38 mm? Of wilt u meer weten over de bestelprocedure of de betaling? Neem direct even contact op met onze klantenservicemedewerkers. Zij zijn te bereiken via 085 483 5818 of via info@onlinehoutspecialist.nl

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Rubberwood

Specificaties

Dikte in mm 38mm
Houtsoort Rubberwood
Afmeting in CM 0.40