Algemene informatie

Woodland pelletkorrels:

Natuurlijke warmte en milieuvriendelijke verwarming staan centraal bij onze A+ DIN-gecertificeerde pelletkorrels. Als je op zoek bent naar kwalitetief goede korrel een efficiënte en duurzame manier om je huis te verwarmen, dan zijn onze hoogwaardige pelletkorrels de ideale keuze.

Onze pelletkorrels voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en efficiëntie, dankzij hun A+ DIN-certificering. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een consistente en betrouwbare warmtebron die niet alleen je huis warm houdt, maar ook vriendelijk is voor het milieu.

Het geheim van onze pelletkorrels schuilt in hun samenstelling. Ze worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde houtvezels, waardoor ze een uitstekende verbrandingsefficiëntie hebben. Dit betekent minder afval en een lagere uitstoot van schadelijke stoffen, wat goed is voor zowel je portemonnee als de planeet.

Of je nu een pelletkachel, pelletketel of een ander verwarmingssysteem gebruikt, onze pelletkorrels zullen je niet teleurstellen. Ze zorgen voor een gelijkmatige warmteafgifte en een comfortabele leefomgeving, zelfs in de koudste maanden van het jaar.

Kies voor duurzaamheid, kies voor efficiëntie, kies voor onze A+ DIN-gecertificeerde pelletkorrels. Ervaar de voordelen van een groenere en energiezuinigere manier van verwarmen terwijl je bijdraagt aan een schonere toekomst. Warmte was nog nooit zo verantwoord en comfortabel. Ontdek vandaag nog de kracht van onze pelletkorrels en geniet van een warm thuis, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een gezonder milieu.

Informatie over de korrel:

  • Diameter: 6mm
  • Zak van 15KG 
  • Lengte: < 50 mm
  • Ruwe dichtheid > 1,12 kg/dm3
  • Vocht: < 10 wt%
  • As: < 0,7 wt%

Prijs is per zak, meerdere zakken bestelbaar.

Specificaties

Houtsoort Dennen

Specificaties

Gewicht 1000 kg.
Houtsoort Dennen